Nieuws

Young Professionals PHYLUM


De YOUNG PROFESSIONALS PHYLUM groep komt op woensdag 3 juni aanstaande voor het eerst bij elkaar om het startsein te geven van een nieuw netwerk van het Ondernemersportaal PHYLUM.


Op woensdag 3 juni zijn we eerst te gast bij Kozijnen-Hijnekamp BV te Rhenen waar de laatste veranderingen binnen dit bedrijf aanleiding kunnen zijn om meer te willen weten op welke wijze dit bedrijf de toekomst tegemoet ziet. Procesmanager Rien van Laar van Hijnekamp zal ons nader laten kennismaken met de nieuwste technologie en de manier van denken in dit bedrijf.


Na de lunch gaan we op bezoek bij Heko Spanten te Ede waar we als groep een presentatie en rondleiding krijgen in dit prachtige bedrijf door Lambert van den Bosch. Heko Spanten is een zusteronderneming van Houthandel Lambert van den Bosch. Heko Spanten is de specialist in het construeren, fabriceren en monteren van gelijmde dragende constructies. Hierbij kun je denken aan houten spanten, gelamineerde liggers, gelamineerd hout, gelijmd hout en lamellen hout. Daarnaast levert Heko Spanten traditionele houtconstructies.


Het is uniek dat onze  YOUNG PROFESSIONALS van PHYLUM een kijkje kunnen nemen in deze industrie. Nieuwe technologie, innovatie en uitdaging. Dat is waar Heko Spanten voor staat en daar kunnen we als groep van leren.


Wil je mee? Meld je aan! Het is de moeite waard!