Nieuws

Phylum start opleiding Praktijkopleider

Phylum start in september met de 3-daagse Basisopleiding Praktijkopleider/Leermeester voor de gehele bouwbranche: timmerindustrie, meubelindustrie, houtverwerkende industrie en bouw, alsmede alle bouwverwante beroepen waar deze functie voor komt.


Wat doet een Praktijkopleider/Leermeester?


In de praktijk begeleidt en beoordeelt een Praktijkopleider leerlingen die een beroepsopleiding volgen. Daarnaast houdt de Praktijkopleider de voortgang bij van de leerling, voert hij functioneringsgesprekken en beoordeelt hij de leerling. Tijdens de practische Basisopleiding Praktijkopleider leer je hoe je jongeren van deze tijd begeleidt en hoe jij hun vorderingen beoordeelt. In drie dagen leer je welke kennis en vaardigheden nodig zijn om een goede Praktijkopleider te zijn. Een combinatie van theorie en praktijk.


Na afloop ontvang je een Phylum certificaat. Phylum werkt voor deze Basisopleiding samen met erkende scholingspartners. Je verkrijgt een eigen account in jouw eigen Portaal Praktijkopleider. Daarnaast werken we met een digitale Trajectmap zodat het papierwerk naar de achtergrond wordt verschoven.