Acquisitievaardighedentraining

Hoe vul ik mijn orderportefeuille? Hoe bereik ik mijn minimale omzetniveau? Tegen welke (bodem)prijs moet ik mijn offerte aanbieden? Maak ik een offerte voor alle aanvragers (ook voor diegenen die ons nog nooit een opdracht hebben gegund)? Een selectie van, of misschien wel alle, voorgaande vragen kunnen u als bouwondernemer heel wat hoofdbrekens bezorgen.

U kunt de keuze maken voor inkrimpen, saneren (ook van medewerkers), bezuinigen (rigoureus of met de kaasschaafmethode), bedrijfsonderdelen sluiten, selectieve opdrachten aanvaarden, specialiseren of een nichemarkt bedienen. Maar is er ook een andere uitweg?

Wij pretenderen allerminst een andere uitweg te kennen, maar onze beproefde methode is uw keuze waard.

Haal het optimale rendement uit uw offertes!
We laten u als nieuwe deelnemer van Phylum graag kennismaken met één van onze specialisten. In de huidige veranderde marktomstandigheden is het nóg belangrijker om optimaal rendement te halen uit aangevraagde offertes. Ieder bedrijf moet tegenwoordig knokken voor elke klant. Het is nu dus nóg belangrijker om elke klant die interesse toont, ook echt aan uw bedrijf te binden.

Uw klant
Uit onderzoek blijkt dat de huidige afnemer/consument snel geholpen wil worden door vakmensen. Met mensen die liefde voor het vak uitstralen en die bereid zijn mee te denken met de klant. Het bedrijf moet, in alle facetten, een professionele uitstraling hebben.

Wij helpen u hierbij graag!
Gedurende een dag of dagdeel gaan wij samen met u het gehele offertetraject nauwkeurig doornemen. Vanaf het allereerste contact met de klant tot en met het akkoord van de klant op uw offerte. We gaan bekijken op welke onderdelen verbetering mogelijk is en reiken u diverse verbeterpunten & tips aan die u direct kunt toepassen.

Als u medewerkers heeft die zich ook bezighouden met het offertetraject, dan betrekken wij hen ook bij de training & coaching. Op die manier wordt de aangepaste werkwijze optimaal geborgd binnen uw bedrijf.

De reacties van bedrijven waar wij een dergelijk traject hebben gedaan zijn zéér positief. Zij waarderen onze klantgerichte en persoonlijke aanpak, ons enthousiasme en onze deskundigheid. En het allerbelangrijkste: onze aanpak levert direct meetbare resultaten op! Extra orders, tevreden klanten én enthousiaste medewerkers.

Disclaimer
Disclaimer