Deelnemers bijeenkomst Phylum

Jaarlijks organiseert Ondernemersportaal Phylum een deelnemers dag: een dag waar de deelnemende bedrijven aan het ondernemersportaal elkaar ontmoeten en actuele thema's met elkaar bespreken. Dit varieert in de vorm van het bijwonen van een lezing door een deskundige spreker op een thema, nieuwe ontwikkelingen van producten en diensten Phylum en het stellen van vragen over zaken die bedrijven bezighoudt. Maar ook een rondleiding op een locatie die branche genoten aanspreekt tot een workshop die naar keuze kan worden bijgewoond. Kortom: een optimale manier van ontmoeting en netwerking. Veelal zijn de adviseurs van Phylum op deze dag aanwezig met hun explicite kennis van onderwerpen die aan bod kan komen.

Phylum werkt vanuit de slogan:"voor ondernemers door ondernemers"; alle bedrijven die deel nemen aan deze deelnemers dag, die ook wel relatiedag genoemd kan worden, zijn immers zelf ondernemer en wisselen graag kennis uit en verfrissen op deze wijze hun blikveld. Daarbij is het plezierig om 1 keer in het jaar de mogelijkheid te hebben deze dag als ontmoetingsdag bij te wonen. Deelname aan de deelnemers dag is altijd kosteloos en is in principe alleen toegankelijk voor bedrijven die lid zijn van het Ondernemersportaal van Phylum of die dit willen worden. 

De lidbedrijven ontvangen bij een deelnemers dag altijd een persoonlijke uitnodiging. Interesse of meer informatie? Neem kontakt op met Phylum: info@phylum.nl of bel 072 747 01 01

Volg ook onze website!

Aanmeldformulier

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

*

*